Yhteistyökumppanit ja palvelut: Imatra Sisustussuunnittelu

2_op-kiinteistokeskus-palvelut-imatra-sisustus-johanna-huomo

Sisustussuunnittelu Into Design

Olen sisustussuunnittelija (SI), jonka osaamisaluetta ovat kotien tilaratkaisut, erilaiset kalustesuunnitelmat, sisustukselliset valaistusratkaisut sekä sisustuksen värimaailma ja materiaalit.

Sisustussuunnittelupalvelut

Kodin sisustuksellinen uudistaminen on elämäntilanteiden ja olosuhteiden vaihtuessa osa lähes kaikkia suuria elämänmuutoksia. Usein muutoksiin liittyy niin paljon muutakin mietittävää, että apu sisustusvalintojen alati kasvavassa meressä seilaamiseen on tervetullutta. Tehtäväni on toiveitasi kuunnellen ja suunnittelukohdetta havainnoiden esittää juuri sinulle parhaiten sopivia sisustuksellisia ehdotuksia, joista suunnitteluprosessin aikana tekemiesi valintojen pohjalta kokoan yhtenäisen, mietityn kokonaisuuden.

Kodissa tehtävät sisustusratkaisut ovat merkittävä osa jokapäiväistä elämäämme sekä viihtyisyyden että käytännön toimivuuden kannalta. Omaan kotiin ja hyvään oloon on lupa panostaa!

Asuntojen myyntistailaukset

Teen asuntojen myyntistailauksia yhteistyössä Etelä-Karjalan OP-Kiinteistökeskuksen kanssa. Stailauksella tuodaan esiin asunnon parhaita puolia ja yksilöllistä tunnelmaa. Samalla stailauspalvelu suojelee asiakkaan yksityisyyttä, kun myyntikuvien sisältö mietitään yhdessä jo etukäteen.

Kysy maksuttomasta stailauspalvelusta lisää välittäjältäsi. Muissa sisustusasioissa voit ottaa minuun suoraan yhteyttä. Laitetaan uudistuksen tuulet puhaltamaan!

Start typing and press Enter to search