Yhteistyökumppanit ja palvelut: Jyväskylä sisustuspalvelut

OPKK-Sisustuspalvelu

Sisustussuunittelu Katriina Turunen

Palvelen asunnonvaihtajia, rakentajia, kodinremontoijia ja yhteisöjä sekä yrityksiä monivuotisella kokemuksella kaikissa sisustukseen liittyvissä asioissa. On taito luoda huoneistosta tai talosta koti ja saada tila muuttumaan eläväksi kokonaisuudeksi ja arkkitehtoniseksi elämykseksi.

Voit tilata kauttani muutaman tunnin sisustussuunnittelukonsultoinnin tai täydellisen sisustussuunnitelman alusta loppuun. K-S OP-Kiinteistökeskuksen asiakkaana saat myös asunnonmyymiseen liittyviä stailauspalveluita kauttani erikoishintaan ja tunnin stailauksen veloituksetta.

Viisaat, kestävät ja harkitut ratkaisut kestävät muuttuvaa elämää vuosien päähän.

Ammattitaitoinen sisustussuunnittelu säästää rahaa, aikaa ja myös luontoa. Onnistut kerralla luomaan kodin, joka toimii ja jota myös rakastat. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus vuokrata sisustuspisteesta tekstiilejä, valaisimia ja kevyitä huonekaluja, joiden avulla tarjoilet asuntosi parhaat puolet.

Mikä paikka maailmassa olisi yhtä tärkeä kuin kotisi?

Tehdään siitä yhdessä paras mahdollinen. Klassinen, moderni tai jotakin muuta, sinä päätät. Tärkeintä on luoda siitä harmoninen tila, jossa sinä viihdyt. Voit tutustua suunnittelukohteisiini kotisivuillani.

Start typing and press Enter to search