Yhteistyökumppanit ja palvelut: Kuopio Ohjauspalvelut

omatila_mainoskuva_630x459_2

Kodin järjestäminen ja valmennus

Olen Maija Kaipiainen, koulutettu ammattijärjestäjä ja LCA Life Coach® -valmentaja. Ammattijärjestäjän palvelut tuovat helpotusta ja selkeyttä arkeen. Ammattijärjestäjä voi olla apuna valmistelemassa muuttoa, uuden kodin järjestämisessä ja hyvin monissa muissa elämän muutostilanteissa. Ammattijärjestäjä auttaa valitsemaan sinulle tärkeät tavarat, laittamaan ylimääräiset kiertoon ja järjestämään säilytettävät toimivasti. Ammattijärjestäjä voi auttaa niin yksittäisen huoneen tai tavararyhmän kuin isommankin tavaramäärän järjestämisessä.

Kun kutsut kotiisi ammattijärjestäjän, olet itse koko ajan projektissa mukana. Alkuun tehdään suunnitelma siitä, mitä järjestetään ja samalla saat jo vinkkejä jatkoon. Tästä voit jatkaa itsenäisesti tai yhdessä kanssani. Jatko on konkreettista tekemistä, jolloin sinä teet päätökset siitä, mitä tavaroita haluat säästää ja ammattijärjestäjä voi auttaa sinua ideoiden, kysymysten ja ohjeiden avulla. Työskentelyn tavoitteena on toimivampi arki ja selkeämpi koti. Kodista tulee samalla viihtyisämpi ja saat vinkkejä tarpeen mukaan kodin säilytystilojen ja sisustuksen muutoksiin.

Olen ollut järjestämässä koteja lapsiperheiden kodeista eläkeläisiin, pienistä kodeista suuriin asuntoihin. Työskentely on voinut keskittyä pelkästään papereiden järjestämiseen tai kodin kaikkiin tavaroihin. Mikäli tavarat haittaavat jollain tapaa arkeasi tai haluat apua kodin selkeyttämiseksi, ammattijärjestäjästä voi olla apua.

Aika ajoin järjestän Kuopiossa kursseja liittyen kodin järjestämiseen ja muille elämän osa-alueille. Olen myös Life Coach-valmentaja ja autan asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa, onpa kyse sitten uramuutoksista, ajankäytön hallinnasta tai terveellisten elämäntapojen noudattamisesta. Kuvausjärjestelijänä OPKK:n Tunnin Stailauksissa autan asiakkaita saamaan kodistaan parhaat mahdolliset myyntikuvat kuvakulmia suunnittelemalla ja kotia järjestelemällä.

Start typing and press Enter to search