Yhteistyökumppanit ja palvelut: Kuopio sisustussuunnittelu

op-kiinteistokeskus-sisustussuunnittelu-kuopio

Sisustussuunnittelu

Muotoilija
Sisustussuunnittelija SI

Valaistussuunnittelija
Suomen Valoteknillisen seuran jäsen

Sisustus- ja valaistussuunnittelu Tiina Mielonen

Kotien sisustussuunnittelulla lähdetään toteuttamaan asiakkaiden unelmia sekä kokoamaan ideat toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Vahvinta osaamistani ovat sisustukselliset kokonaisuudet kodeissa sekä julkisissa tiloissa. Tärkeintä on käytännön toimivuus sekä tilan tunnelma, joka muodostuu kokonaisuutena kaikista yksityiskohdista. Uskon asiakaskohtaiseen räätälöintiin sekä projektien monipuolisiin toteutusmahdollisuuksiin.

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu kattaa tilasuunnittelun lisäksi niin pintamateriaalien valinnat väreineen, kiintokalusteet, valaistussuunnittelun sekä irtokalusteet ja tekstiilit. Valaistussuunnittelun koenkin olevan etenkin uudiskohteissa yksi tärkeimmistä asioista, jolla pystytään vaikuttamaan niin käytännöllisyyteen, arkkitehtuurin korostamiseen kuin tilan tunnelmaan. Toteutuksiini kuuluvat myös rajatummat projektit, kun halutaan keskittyä jonkin tiettyyn tilaan kuten keittiöön tai pesutiloihin. Ilmettä voidaan päivittää uusilla tekstiileillä tai vaikka huonekalujen uudenlaisella sijoittelulla.

Olen kokenut hyväksi tavaksi aloittaa yhteistyö kotikäynnillä. Tällä pystytään yhdessä asiakkaan kanssa käymään läpi tila ja ajatukset molemmin puolin. Toisinaan asiakas saa jo tällä käynnillä riittävästi tietoa ja tukea lähteekseen viemään uudistusta eteenpäin tai tästä on hyvä aloittaa tarkempi ja kokonaisvaltaisempi suunnittelu. Kokemukseni sekä ammattitaitoni sisustus- sekä valaistussuunnittelusta tulevat koulutukseni lisäksi satojen asiakasprojektien kautta, joita olen vuosien aikana yrittäjänä toteuttanut.

Rakastan taloja ja koteja! On todella mielenkiintoista ja antoisaa saada olla mukana yhdessä OPKK:n kanssa ihmisten tärkeissä hetkissä, jotka liittyvät kodinvaihtoon. Tunnin Stailaus on hyvä tilaisuus saada ulkopuolinen näkemys siitä, kuinka kotinne esitellään kuvien kautta ensimmäisen kerran uusille omistajille.

Start typing and press Enter to search