Yhteistyökumppanit ja palvelut: Lappeenranta Sisustussuunnittelu

op-kiinteistokeskus-palvelut-imatra-sisustus-sirpa

Sisustussuunnittelu Sisustus-Sirpa

Tarjoan monipuolista sisustuspalvelua vankalla ammattitaidolla ja monivuotisella kokemuksella juuri sinun tarpeisiisi. Kohteena voi olla uudisrakennus, saneerauskohde, kesämökki, kesäkeittiö, terassi tai vaikka parveke. Myös julkiset kohteet tai liiketilat kuuluvat toimialaani.

Autan löytämään ne juuri oikeat ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin sisustuspulmiin. Kysymyksessä voi olla esimerkiksi pelkästään tekstiilisuunnittelu, pintamateriaali- ja värisuunnitelma tai irtokaluste- ja irtovalaisinsuunnitelma.

Asunnonvaihdon yhteydessä esiin tulee usein pulmia esimerkiksi kalusteiden uudelleensijoittelussa ja silloin on hyödyllistä käyttää ammattilaista apunaan tilanteen ratkaisemiseksi.

Yritykseni omat edustukset ja laajat valikoimat englantilaisia ja ranskalaisia tapetti- ja kangasmallistoja normaalien mallistojen ohella antavat mahdollisuuden tehdä yksilöllisempiä valintoja ja luoda persoonallisen ilmeen kotiinne.

Sisustussuunnitteluni lähtee asiakkaan tarpeesta ja lisäarvoa suunnitteluuni tuovat ekologisuus, estetiikka ja ergonomia.
Edustuksiini sekä suunnittelu- ja referenssikohteisiini voitte helposti tutustua kotisivuillani www.sisustus-sirpa.fi

Start typing and press Enter to search