Myyjän unelma

Omasta kodista luopuminen, muistojen taakse jättäminen ja uuden elämänvaiheen suunnittelu on useimmille meistä haastava hetki. Asunnonmyyjä katsoo usein myös jo vahvasti eteenpäin uuden kodin suuntaan. On erityisen tärkeää, että nykyisen asunnon myyminen tapahtuu turvallisesti ja myyjän hyvät asumisen kokemukset ja asunnon ominaisuudet huomioonottaen. Olemme halunneet tehdä tästä hetkestä mahdollisimman vaivattoman ja turvallisen, mutta myös mielenkiintoisen tapahtuman.

OP-kiinteistokeskus-asunnonmyyjan-opas-8

Valitse välittäjä harkiten

Kiinteistönvälittäjän valinnan tärkeimmät tekijät ovat asiakastutkimusten mukaan ammattitaito ja luotettavuus.

Asunnonmyyjän kannattaa välittäjää valitessaan myös varmistua palvelusopimuksen sisällöstä ja laajuudesta, jotta kauppa voi syntyä oikeassa aikataulussa ja parhaalla mahdollisella hinnalla.

Toimeksiantosopimus on asiakkaan ja välittäjän välinen yhteistyösopimus, jonka keskeinen osa on välittäjän aktiivinen yhteydenpito asiakkaaseen.

OP-kiinteistokeskus-asunnonmyyjan-opas-3

Tarjoile kotisi parhaat puolet

Asunnon myyminen sujuu parhaiten, kun välittäjä ottaa asunnonmyyjän mukaan myyntiprosessiin.

OP Kodin laaja asunnonmyyjän palvelupaketti auttaa asunnon myyntikunnon parantamisessa, mikä mahdollistaa nopeamman kaupan ja todennäköisesti paremman hinnan.

Meillä voit vaikuttaa. Valkoinen kirja aktivoi myyjää ja tiedät paremmin mitä asuntosi myynnin aikana tapahtuu.

OP-kiinteistokeskus-asunnonmyyjan-opas-6

Uuden asunnon etsiminen

Asunnon vaihtamiseen liittyy usein myymisen ohessa myös uuden asunnon etsiminen.

Tarjoamme asuntokaupan kattavimmat palvelut, sillä meillä on tarjolla alueemme runsain valikoima uusia ja käytettyjä asuntoja. Tarjontaamme kuuluvat myös vuokra-asunnot.

Laaja palvelupakettimme tarjoaa myös turvalliset ja laadukkaat paikkakuntakohtaiset oheispalvelut mm. remontoinnin, stailauspalvelun ja pihasuunnittelun osalta.

Ensivaikutelma ratkaisee. Tarjoillaan yhdessä kotisi parhaat puolet.

Start typing and press Enter to search