Välittäjän vastaus

Asunnon myyminen vaatii tänä päivänä enemmän kuin ennen. Asunnon, taloyhtiön ja kiinteistön tietojen tulee olla edelleen täsmälliset ja oikeat, mutta asunnon myyntikuntoisuutta arvioidaan nykyään aikaisempaa tarkemmin ja kodin ulkonäöllä ja kuntotekijöillä on merkitystä asunnon ostajalle.  OP-Kiinteistökeskus tarjoaa alueensa parhaat palvelut asunnonmyyjälle, joiden avulla onnistunut asuntokauppa syntyy helpommin. Valkoisen kirjan ohjeiden avulla voit myös itse myyjänä vaikuttaa asuntosi myyntiin.

yhteistyolla-onnistumme

Yhteistyöllä onnistumme

Toimeksiantosopimuksen ja kaupantekotilaisuuden väliin mahtuu paljon erilaisia toimenpiteitä, joiden avulla tavoittelemme onnistunutta asuntokauppaa.

Välittäjämme tekee myyjäasiakkaalle ehdotuksen asunnon myyntikunnon parantamiseksi ja auttaa asunnon erilaisten toimenpiteiden suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Kokemuksemme mukaan pienikin sijoitus asunnon yleisilmeen kohentamiseen vahvistaa asunnon arvoa.

OP-kiinteistokeskus-asunnonmyyjan-opas-9

Aktiivisella myyntityöllä erotumme

Asunnon myyminen vaatii aktiivisuutta. On erittäin tärkeää, että välittäjä on aktiivinen ja aloitteellinen asunnon myyntikunnon arvioimisessa, ennen kuin asunnon myyminen alkaa.

Hyvä pohjatyö ja myyntikunnon parantaminen nopeuttaa kauppaa. Myyntiorganisaation pitää olla aktiivinen sopimuksen jokaisena päivänä, niin markkinointiviestinnässään kuin ostavien asiakkaiden kanssa tehtävässä myyntityössä.

OP-kiinteistokeskus-asunnonmyyjan-opas-7

Huipputulokseen yhteistyökumppanien avulla

Yhteistyökumppanimme varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Hyvät yhteistyökumppanimme auttavat meitä tarvittaessa, niin asunnon myyntitilanteessa kuin myös asunnonmyyjän ostaessa uutta asuntoa myymisen jälkeen.

Tarjolla olevien yhteistyökumppaniemme avulla viimeistelet nykyisen asuntosi tai uuden unelmiesi asunnon omaksi viihtyisäksi kodiksi.

Saat oman Valkoisen kirjasi OP-Kiinteistökeskuksen välittäjältä kun aloitamme yhteisen matkan kohti onnistunutta asuntokauppaa.

Start typing and press Enter to search