Yhteistyökumppanit ja palvelut: Jyväskylä

Tarjoamme alan laajimman palvelupaketin myyjä ja ostaja-asiakkaillemme. Kun olet myymässä tai löytänyt unelmiesi asunnon, niin usein uusi koti vaatii kaupan yhteydessä, tai heti sen jälkeen erilaisia muutostöitä ja toimenpiteitä. Mikäli kodin perusasiat ovat kunnossa, niin muutostarpeet eivät välttämättä aiheuta isoja lisäkustannuksia. Kodin pintojen uusiminen, kuten maalaustyöt, tapetointi ja jopa laatoitustyöt ovat melko edullisia toimenpiteitä, mutta näiden toimenpiteiden avulla saatu uusi ilme voi olla todella vaikuttava.

Joskus kodin muutostyöksi riittää pelkkä perusteellinen siivous lattiasta kattoon, viallisten valaisimien vaihtaminen tai vaikka iso viherkasvi, jolla voidaan luoda asuntoon viihtyisä tunnelma. Kaiken voi tehdä itse, mutta tarvittavat palvelut voi ostaa myös palveluntuottajiemme kautta.

Palveluntuottajien kilpailukyky perustuu yleensä kahteen asiaan: hintaan ja laatuun. Kun pohdit tarvitsemiasi palveluita, niin ota yhteyttä yhteistyökumppaneihimme, joilta voit pyytää tarjouksen tarvitsemistasi palveluista.

tunninstailaus-banner1
OPKK-Sisustuspalvelu

Sisustussuunittelu

Viherlandia-img1

Vihersuunittelu

O. Jylhä Oy - muutot ja kuljetukset

Muuttopalvelu

rakennuspalvelu-pp-heikkinen-oy

Remonttipalvelu

Asuntojen esittelyvideoita

Asiakastarinoita

Start typing and press Enter to search