Yhteistyökumppanit ja palvelut: Kuopio

Tarjoamme alan laajimman palvelupaketin myyjä ja ostaja-asiakkaillemme. Kun olet myymässä tai löytänyt unelmiesi asunnon, niin usein uusi koti vaatii kaupan yhteydessä, tai heti sen jälkeen erilaisia muutostöitä ja toimenpiteitä. Mikäli kodin perusasiat ovat kunnossa, niin muutostarpeet eivät välttämättä aiheuta isoja lisäkustannuksia. Kodin pintojen uusiminen, kuten maalaustyöt, tapetointi ja jopa laatoitustyöt ovat melko edullisia toimenpiteitä, mutta näiden toimenpiteiden avulla saatu uusi ilme voi olla todella vaikuttava.

Joskus kodin muutostyöksi riittää pelkkä perusteellinen siivous lattiasta kattoon, viallisten valaisimien vaihtaminen tai vaikka iso viherkasvi, jolla voidaan luoda asuntoon viihtyisä tunnelma. Kaiken voi tehdä itse, mutta tarvittavat palvelut voi ostaa myös palveluntuottajiemme kautta.

Palveluntuottajien kilpailukyky perustuu yleensä kahteen asiaan: hintaan ja laatuun. Kun pohdit tarvitsemiasi palveluita, niin ota yhteyttä yhteistyökumppaneihimme, joilta voit pyytää tarjouksen tarvitsemistasi palveluista.

Yhteistyökumppanit ja palvelut: Kuopio

op-koti-kuopio-muuttopalvelut

Muuttopalvelut

op-kiinteistokeskus-kuopio-sisustussuunnittelu

Sisustuspalvelut

op-koti-kuopio-saneeraus

Remontti- ja saneerauspalvelut

op-koti-kuopio-koti-rakentajat

Remontti- ja saneerauspalvelut

op-kiinteistokeskus-kuopio-pienvarastotilaa

Pienvarastotilaa

op-kiinteistokeskus-sisustussuunnittelu-kuopio

Sisustussuunnittelu

op-kiinteistokeskus-kuopio-kalustetoimitukset_rt-kaluste

Kalustetoimitukset

opkk-perakarry-muuttoavuksi

Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskuksen asiakkaana sinulla on mahdollisuus lainata veloituksetta kuomullista peräkärryä muuttoavuksi.

Peräkärry muuttoavuksi

op-kiinteistokeskus-kuopio-kodin-helga

Siivouspalvelu

op-kiinteistokeskus-kuopio-nurmikat-oy

Puutarha- ja viherpalvelut

Start typing and press Enter to search