Yhteistyökumppanit ja palvelut: Siilinjärvi

Tarjoamme alan laajimman palvelupaketin myyjä ja ostaja-asiakkaillemme. Kun olet myymässä tai löytänyt unelmiesi asunnon, niin usein uusi koti vaatii kaupan yhteydessä, tai heti sen jälkeen erilaisia muutostöitä ja toimenpiteitä. Mikäli kodin perusasiat ovat kunnossa, niin muutostarpeet eivät välttämättä aiheuta isoja lisäkustannuksia. Kodin pintojen uusiminen, kuten maalaustyöt, tapetointi ja jopa laatoitustyöt ovat melko edullisia toimenpiteitä, mutta näiden toimenpiteiden avulla saatu uusi ilme voi olla todella vaikuttava.

Joskus kodin muutostyöksi riittää pelkkä perusteellinen siivous lattiasta kattoon, viallisten valaisimien vaihtaminen tai vaikka iso viherkasvi, jolla voidaan luoda asuntoon viihtyisä tunnelma. Kaiken voi tehdä itse, mutta tarvittavat palvelut voi ostaa myös palveluntuottajiemme kautta.

Palveluntuottajien kilpailukyky perustuu yleensä kahteen asiaan: hintaan ja laatuun. Kun pohdit tarvitsemiasi palveluita, niin ota yhteyttä yhteistyökumppaneihimme, joilta voit pyytää tarjouksen tarvitsemistasi palveluista.

Yhteistyökumppanit ja palvelut: Siilinjärvi

op-kiinteistokeskus-sisustussuunnittelu-kuopio

Sisustussuunnittelu

siilinjarvi-muuttopalvelut

Muuttopalvelut

siilinjarvi-rakennuspalvelut

Rakennuspalvelut

siilinjarvi-varastointipalvelut

Pienvarastotilaa

siilinjarvi-perakarru

Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskuksen asiakkaana sinulla on mahdollisuus lainata veloituksetta kuomullista peräkärryä muuttoavuksi.

Peräkärry muuttoavuksi

siilinjarvi-siivouspalvelut

Siivouspalvelu

op-kiinteistokeskus-kuopio-nurmikat-oy

Puutarha- ja viherpalvelut

valkoinenkirja-kuopio-siilinjarvi-us-saneeraus-palvelu

Saneeraus

Start typing and press Enter to search