Yhteistyökumppanit ja palvelut: Siilinjärvi siivouspalvelu

op-kiinteistokeskus-kuopio-kodin-helga

Siivouspalvelu

Kodin Helga Oy – arjen oma apurisi

Siivoaminen ei ehkä aina maistu, mutta onneksi on meitä, jotka suorastaan nauttivat saadessaan laittaa huushollin järjestykseen lattiasta kattoon – ja ovat siinä lisäksi varsin tehokkaita! Mitäpä jos siis suosiolla jättäisit homman meille ja keskittyisit itse muihin, itsellesi tärkeämpiin asioihin?

Yhteistyö käyntiin ilmaisella palvelukartoituksella

Kodin Helgalla on lähes 30 vuoden kokemus siivouspalveluista, joihin kuuluvat mm. sopimussiivoukset sekä kertapalvelut. Voimme esimerkiksi kirjoittaa kanssasi viikkosiivoussopimuksen ja voit sanoa siivousstressille heipat niin pitkäksi aikaa kuin vain tahdot.

Ilmaisella palvelukartoituksella voimme yhdessä miettiä, minkälainen ratkaisu palvelisi sinun tarpeitasi parhaiten. Mainittakoon myös, että kunnioitamme kaikessa toiminnassamme vihreitä arvoja ja käytämme siivotessamme aina kun mahdollista ympäristömyönteisiä aineita. Siivouspalveluiden lisäksi teemme tarvittaessa myös muuta: silitämme paidat, pesemme pyykit ja käytämme vaikka koiran lenkillä – mikä ikinä arkeasi helpottaa.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että ostaessasi siivouspalveluja meiltä, olet oikeutettu myös kotitalousvähennykseen, jota voit saada jopa 50 %. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös arvonlisäverottomat kotipalvelut.

Tutustu tarkemmin palveluihimme verkkosivullamme, jossa voit tehdä myös suuntaa antavan arvion hintalaskurillamme ja selvittää, kuinka paljon esimerkiksi viikkosiivous kodissasi tulisi maksamaan.

Ota rohkeasti yhteyttä – me täällä jo innolla odotamme, milloin on seuraava siivouspäivä!

Start typing and press Enter to search