Tarjoillaanko yhdessä kotisi parhaat puolet?

Yhdessä palveluntarjoajimme kanssa olemme luoneet asunnonmyynnin palvelukonseptin. Saat tarvittaessa apua siivoukseen, remontointiin, stailaukseen tai sisustussuunnitteluun. Asunnon myyntikuntoon saattamiseksi olemme kehittäneet neljä erilaista vaihtoehtoa asunnonmyyjille.
alppimaja

Mistä aloitan?

Ei hätää, tehdään tämä yhdessä. Meillä OP Kodin välittäjillä on lähes 400 vuoden  yhteenlaskettu työkokemus. Tiedämme mikä auttaa tai hidastaa asunnonmyyntiprosessia.

kaunista_joulua

Voinko vaikuttaa asuntoni myynnin onnitumiseen?

Tärkein tehtävä asuntosi myyntipäätöksen jälkeen on saattaa asuntosi parhaaseen mahdolliseen myyntikuntoon. Tänään ostaja-asiakkaat ovat tottuneet monipuoliseen valikoimaan ja laadukkaat asunnot myydään nopeammin ja keskimääräistä parempaan hintaan.

kaneli

Mitä asunnolle voi tehdä ennen myyntiä?

Monivuotinen kokemuksemme on osoittanut, että siisteys, puhtaus ja asunnon parhaiden puolien korostaminen hinnan ja sijainnin lisäksi vaikuttavat ostajien ostopäätöksiin. Vaikuttamalla asuntoosi voit vaikuttaa sen tehokkaampaan myyntiin.

1. Asiakas toteuttaa muutostyöt
Vapauta sisäinen sisustajasi. Tässä vaihtoehdossa saat välittäjiltämme ohjeita asunnon myyntikunnon parantamiseksi. Saat myös omaksesi Valkoisen kirjan. Maksuton.
2. Tunnin stailaus
Sovi välittäjäsi kanssa sisustussuunnittelijan toteuttamasta yhden tunnin stailauksesta, jonka jälkeen kotisi kuvaan, tarvittaessa Zentuvon ammattilaisen toimesta. Tunnin stailaus on asiakkaalle ilmainen.
3. Stailaus sisustuspisteen tuotteilla
Vuokraa sisustustuotteita Sisustuspisteestämme. Sisustussuunnittelija valitsee kotiisi sopivat tuotteet ja stailaa kotisi myyntikuntoon. Vuokra-aika 2 kk, hinta 300 € (sis. alv 24%)
4. Räätälöity suunnittelupalvelu
Toteuta remontti kodissasi sisustussuunnittelijan suunnittelemana ja OP Kodin ammattimaisten kumppanien toteuttamana. Asiakas maksaa palvelun sopimuksen mukaan.

Start typing and press Enter to search