Anne RönkäIisalmi

Anne Rönkä

Myyntineuvottelija, VTS
Kielitaito: englanti
Koulutus: YO-markkinointimerkonomi, VTS

Hei, olen Anne Rönkä, iloinen ja reipasotteinen asiakaspalvelun ammattilainen. Aloitin työni myyntineuvottelijana OP Kodin Iisalmen tehotiimissä tämän vuoden alussa. Asiakaspalvelutyö on minulle tuttua ja se on ollut aina todella mukavaa. Kiinteistöalalle siirryin pankin asiakapalvelutiimistä, jossa työskentelin palveluneuvojana parin vuoden ajan.

Sitä ennen olen ollut 22 vuotta vakuutusyhtiössä myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Olen luonteeltani hyvin sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut sekä myyntihenkinen. Asiakkaiden kanssa kasvokkain työskentely on minulle luontevaa ja työhistoriani aikana olenkin saanut paljon kiitosta asiakaspalvelutaidoistani. Palveluiloisuus sekä positiivisten asiakaskokemusten tarjoaminen ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Vapaa-ajalla on ihana touhuta kolmen siperianhuskymme kanssa. Maalla asuessa on helppo ladata omia akkuja luonnon keskellä nauttien. Minut voi löytää myös kuntosalilta hikoilemasta tai vaikkapa pianon koskettimien ääreltä. Kesäaikaan tykkään möyriä sormet mullassa hyötypuutarhan, kukkien ja pihan hoidon parissa. Sihteerin tehtäviä hoitelen maa- ja kotitalousnaisten sekä kotikyläni kylätoimikunnan johtokunnissa.

Verkostoja löytyy moneen suuntaan ja somekanavia käytän ahkerasti. Profiilini löytyy Facebookista omalla nimelläni ja Instagramista nimellä @annemarie.

Kiinteistönvälitysala herätti kiinnostukseni ja nyt kun alanvaihtoon tuli tilaisuus, otin haasteen innolla vastaan. Ensimmäisestä työpäivästä lähtien uusi työni on vaikuttanut todella mielenkiintoiselta ja mukaansatempaavalta.

Lupaan tarttua välitystehtäviin topakalla otteella, toimia asiakaslähtöisesti ja auttaa kodinvaihtotilanteessa etsimään parhaat ratkaisut juuri Sinulle. Haluan jakaa OP Kodin tarjoamat positiiviset kaupanteon hetket kanssasi, joten otathan pirteään myynnin ammattilaiseen yhteyttä.

Start typing and press Enter to search

valkoinenkirja-op-kiinteistokeskus-hannu-lammi