Annina SutkaJyväskylä
OPINTOVAPAALLA
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Koulutus: Olen käynyt Jyväskylän normaalikoulun ensimmäisestä luokasta lukion loppuun saakka. Valmistuin ekonomiksi Jyväskylän kauppakorkeakoulusta 2014 pääaineena markkinointi ja sivuaineena laskentatoimi. Olen suorittanut myös kattavasti pedagogisia opintoja Jyväskylän opettajankoulutuslaitoksessa. LKV-tutkinnon suoritin 2016.

Olen ollut finanssialalla suurimman osan työvuosistani. Pankin puolelta kokemusta on päivittäispalveluista ja markkinoinnin asiantuntijatehtävistä. Kiinteistönvälityspuolella olen saanut työskennellä tällä hetkellä viisi vuotta. Kodin vaihto liittyy usein elämänmuutokseen ja samanaikaisesti voi olla paljon muitakin asioita meneillään. Tavoitteenani on kehittää itseäni koko ajan paremmaksi siinä mitä teen, jotta asiakkaani saavat parasta mahdollista palvelua ja apua kokonaisvaltaisesti silloin kun elämä muuttuu tai sitä halutaan muuttaa.

Jyväskylä on kotikaupunkini, mutta olen asunut myös Helsingissä ja viettänyt vaihto-oppilasvuoden Pietarissa. Usein sitä ihminen kuitenkin palaa loppujen lopuksi kotikonnuilleen. Minulla on kaksi kouluikäistä poikaa, jotka tekevät elämästä elämisen makuista. Mitä työhöni tulee, niin sen parhaita puolia ovat ehdottomasti dynaamisuus, monipuolisuus ja tekemisen meininki. Saan voimaa ja hyvää energiaa muista ihmisistä, joten asiakkaiden kohtaaminen on minulle erittäin mielekästä. Hiihto, pyöräily, juoksu ja muu ulkoilmaliikunta on minun juttuni. Minulla on vahva joukkueurheilutausta jalkapallon puolelta, joten olen ollut pienestä asti osana tiimiä ja oppinut, että hyviin tuloksiin pääseminen vaatii aktiivisuutta, yritteliäisyyttä ja yhteistyökykyä muiden ihmisten kanssa.

Start typing and press Enter to search