Jaakko KorpelaKuopio

Kielitaito:

englanti, ruotsi

Tutkinnot:

AKA (a), auktorisoitu kiinteistöarvioija 2015. Kiinteistönvälittäjä LKV 2010. Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT 2009. Markkinointitutkinto MKT, Markkinointi-instituutti, Helsinki 1989. Yo-merkonomi/markkinointilinja, Kuopion kauppaoppilaitos 1983.Ylioppilas, Kemin lukio 1979.

Kokemus alalta:

Olen aina toiminut myyntialalla asiakkaiden parissa. Pisimmät työurani olen tehnyt Fazer Makeiset Oy:n palveluksessa (12 vuotta) hoitaen merkkituotteiden myyntiä (Fazerin sininen, Geisha, Wiener Nougat jne.) ja markkinointia Itä-Suomessa sekä Disneyn jakeluorganisaatiossa( Buena Vista Home Entertainment) elokuvien parissa 10 vuotta hoitaen Disneyn DVD- ja VHS- elokuvien jakelua ja markkinointia Itä-, Pohjois- ja Länsi-Suomessa. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut 10 (kymmenen) vuotta ja samalla olen kouluttanut itseäni tässä haastavassa ja aikaavievässä ammatissa työn ohella paljon.

Esittely

Nimeni on Jaakko Olavi Korpela. Olen syntynyt vuonna 1960. Muutin Kuopioon vuonna 1979 jalkapalloa pelaamaan ja kaupunki kaupunginosineen on minulle tuttu, olenhan asunut täällä jo 37 vuotta. Itse asun tällä hetkellä Pitkälahti/Petonen suunnalla asuen vuodesta -89 isäni kanssa rakentamaamme omakotitaloa. Harrastan kesäisin mökkeilyä ja myös kalastelen Puutossalmen lossin kupeessa olevassa Eteissaaressa. Saaressa meidän perhe on viettänyt kesät jo 35 vuotta. Syksyisin aloitan avantouinnin, jota olen harrastanut 11 vuotta. Käyn joka arkipäivä aamuisin avannossa ennen töihinmenoa. Meillä on pieni yhdistys, Petosen Talviuimarit ry joka pitää lämmintä koppia ja avantoa avoinna Kirveslahden uimarannalla, tervetuloa mukaan! Harrastan myös vielä jonkin verran jalkapallon pelaamista sekä sählyä. Perheeseeni kuuluvat vaimoni Jaana sekä jo omillaan asuvat pojat Jason ja Jeremias. Koiria perheessämme on aina ollut, mutta tälllä hetkellä on koiraton tilanne, valitettavasti. Pidän työstäni ja olen saanut tuloksia aikaan. Ota reilusti yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi asuntoasioissa. Yhteystietoni on puhelin 050-5624247 ja jaakko.korpela@op.fi
Ollaan yhteyksissä!

Referenssit

Koulutukseni ja kokemukseni ansiosta voit kääntyä puoleeni niin tavallisten huoneistojen kuin vaativien kiinteistöjenkin myynnin tai arvioinnin osalta. Olen suorittanut vuonna 2015 AKA (a), auktorisoidun kiinteistönarvioijan tutkinnon.

Start typing and press Enter to search