Johanna LakanenKokkola

Kielitaito:

ruotsi

Tutkinnot:

1991 Kokkolan Kiviniityn lukio, ylioppilas, 1995 Vaatetusalan ammattikorkeakoulututkinto,1998 Insinööri (AMK), KED-tutkinto (Kiinteistöedustajatutkinto) 2002, Kiinteistönvälittäjä LKV pätevyys 2003,

Kokemus alalta:

vuodet 2001-2006 toimin kiinteistönvälittäjänä ja 2007-2013 myyntijohtajana SKV Kiinteistönvälitys Oy:ssä. 2013 vuodesta olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Kokkolan OP-Kiinteistökeskuksessa ja 2015 vuoden toukokuusta myyntipäällikkönä samaisessa yrityksessä. Tällä hetkellä minulla on oikeus kuulua Kokkolan parhaaseen ja ammattitaitoisimpaan joukkueeseen ja pyrin kaikin tavoin kehittämään kiinteistövälitystoimintaamme ostajan ja myyjän parhaaksi.

Esittely

Pidän työstäni. Saan olla mukana toteuttamassa asiakkaiden unelmia ja auttamassa heitä heidän suurimmassa kaupassa. Luonteeltani olen positiivinen japeriksiantamaton. Vapaa-aikaani vietän pääosin perheeni parissa mm. mökkeillen, pyöräillen, hiihtäen tai lasketellen. Suuren osan vapaa-ajastani haukkaavat myös kolmen lapsen harrastukset ja niihin kuskaaminen.
Minulle jokainen koti ja ihminen on tärkeä. Kun mietit kodin vaihtoa, soita minulle.
Lupaan palvella, ja auttaa sinua vähän enemmän!

Start typing and press Enter to search