Marja HaikarainenKuopio

Kokemus alalta:

Olen kokenut kiinteistönvälitysalan ammattilainen toimittuanI välitystehtävien parissa Kuopiossa jo pari vuosikymmentä Kuopion Oma Koti Oy:ssä myyntineuvottelijana, yrittäjänä Hartion Kiinteistönvälitys Oy:ssä ja vuoden 2014 alusta myyntineuvottelijana Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskuksessa.

Esittely

Asenteeni työhön on, että kaikki työt on tehtävä vastuullisesti ja ajallaan. Aktiivisuus asiakassuhteiden hoitamisessa on minulle luontaista. Kiinteistönvälitysalan ammattitaitoon kuuluu, että niin suuret kuin pienetkin asiat hoidetaan täsmällisesti, virheettömästi ja oikein. Olen ahkera ja tunnollinen ja sitoudun vastuullisesti tehtäviini. OPKK:n ammattitaitoisen tiimin jäsenenä olen valmiina palvelemaan niin vanhoja kuin uusiakin asiakkaitani. Voit ottaa minuun yhteyttä kaikissa asuntoasioissa.

Olen melko lailla peruskuopiolainen. Kouluni kävin Tyttölyseossa ja Kuopion Kauppaoppilaitoksessa, josta valmistuin markkinointilinjan merkonomiksi. Asun Kuopion keskustassa sataman alueella avomieheni kera.
Vapaa-aikani vietän erilaisten liikuntaharrastuksien parissa – minut voit bongata yhtä hyvin avantouinnilta Väinölänniemeltä ja Sorsasalosta. Lady Linen jumpasta kuin Puijon lenkkipoluilta ja laduiltakin.

Start typing and press Enter to search