Milla VuoristoVarkaus

Olen ahkera, energinen ja aurinkoinen asiakaspalvelun ammattilainen – helposti lähestyttävä ja luotettava kodinvälittäjä.

Nykyinen oma koti sekä sukujuureni löytyvät Leppävirralta (lapsuuden kotini Soinilansalmen kylällä) ja näin ollen paikallistuntemukseni on erittäin hyvä, niin Leppävirran kuin Varkauden alueella. Vuosien kokemus vähittäiskaupan eri työtehtävistä antaa hyvän pohjan niin myynti-, paperi- kuin asiakaspalvelutyöhön.

Suoritan parhaillani työn ohessa Kiinteistönvälitysalan ammattitutkintoa ja lähitulevaisuuden tavoitteisiini kuuluu myös LKV-tutkinto. Viimeisin alan ammattitieto, vahva brändi ja osaava tiimi ympärillä takaavat parhaan mahdollisen taustatuen menestyä tällä kiinnostavalla alalla!

Referenssit

NPS Indeksi 12kk: 91,67 – Milla Vuoriston asioiden hoito oli kiitettävää. – Erittäin hyvä asiakaspalvelija, ystävällinen, avulias, pitää asiakkaista hyvää huolta, täsmällinen – Millalla oli positiivinen ja asiakkaan huomioonottava asenne. Hänen kanssaan oli helpppo sopia näytöistä ja keskeiset asiat välitettävistä kohteista tulivat luontevasti esitellyiksi. · Positiivisuus, hymyileväisyys ja selkeä puhuminen ja neuvominen – Hyvä palveluasenne – Kun Milla Vuoristo alkoi hoitaa asiaa, hän oli aktiivinen ja hoiti asian erittäin hyvin ja piti yhteyttä useaan otteeseen tilanteesta. – Milla Vuoristolle kiitokset, hyvä palvelu!

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Start typing and press Enter to search