Oona MäkeläJyväskylä

KiAT, LKV

Vuonna 2004 minulta kysyttiin, mitä haluan tehdä isona. Olin alakoulussa ja vastasin vain yksinkertaisesti: ”olla myyjä”. Vuonna 2008 piti jo miettiä vastausta tarkemmin, kun jatko-opiskeluhaut alkoivat lähestyä. Tuloksena oli kiinteistönvälittäjä ja sillä tiellä nyt ollaan. 2013 valmistuin kaksoistutkinnosta ja minusta tuli asiakaspalvelu merkonomi ja ylioppilas ja olin päässyt alan makuun opintoihini kuuluvissa työharjoitteluissa. Vielä samana vuonna työllistyin tälle alalle ja vuonna 2016 siirryin Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskukselle. Työ on ollut vaihtelevaa, haastavaa, joskus kovin kiireistäkin, mutta mahtavien työkavereiden ja asiakkaiden ansiosta mielekästä. Juuri sellaista, mitä toivoinkin.

Tällä alalla henkilökohtainen asiakaspalvelu on kaikki kaikessa. Kun asiakkaalla ja välittäjällä on keskenään hyvä luottamussuhde, saadaan aikaan paras lopputulos. Juuri niin tahdon asiakkaitani auttaa, parhaalla mahdollisella tavalla ja hyvällä yhteistyöllä, jossa molempien intressi on löytää asiakkaalle paras ratkaisu.

Asun Vaajakoskella avopuolisoni, kahden marsupojan ja rottweiler-tyttömme Kiaran kanssa. Jos en ole töissä, minut löytää varmimmin hallilta tai kentältä koiraharrastukseni parista. Tule ihmeessä nykäisemään hihasta vaikka näyttelykehän laidalla!

Start typing and press Enter to search