Outi KarppinenJyväskylä

Kielitaito:
englanti

Tutkinnot:
LKV, LVV, KED

Kokemus alalta:
Olen alan konkari, kiinteistönvälitysalalla olen työskennellyt jo vuodesta 1989 alkaen. Aiempi työkokemukseni on pankkialalta sekä monipuolisista myynti- ja markkinointitehtävistä. Lisäksi minulla on työkokemusta henkilöstövuokrauksen johto- ja myyntitehtävistä. Välitysalalle ja OPKK:lle palasin jälleen kesällä 2006. Olen visualisti, stailaaja ja sisustaja, harrastan taidemaalausta sekä valokuvasta, joten minulle on tärkeää kuinka asiakkaan asunto näkyy markkinoilla. Olen kiinnostunut tekniikasta ja rakentamisesta, ja olen opiskellut näitä osa-alueita, tietotaitoni on asiakkaideni käytettävissä. Asiakkaan asia on minulle aina kunnia-asia ja luottamussuhde. Ostaja-asiakkaille meidän maksuton ostajapalvelu – hyvä tuote, kysy siitä lisää!

Esittely

Asun Muuramessa omakotitalossa yhdessä mieheni Harrin kanssa. Hän on yrittäjänä turvallisuusalan yrityksessä, Proteco-Turvatekniikka Oy. Harrastamme yhdessä omakotitalon remontointia. Tärkein yhteinen harrastuksemme on matkailu, johon käytetään kaikki loma-ajat. Lisäksi harrastan myös puutarhan hoitoa, hyötyliikuntaa sekä sisustamista.

Perheeseemme kuuluvat kaksi, aikuista tytärtä, joista toinen asuu perheineen Jyväskylässä. Hänen myötään meillä on kolme ihanaa lastenlasta, Hugo, Oliver ja Bea-Melia. Toinen tyttäremme työskentelee ravintolakokkina Silja Serenadilla.

Start typing and press Enter to search