Päivi RiuttamäkiJyväskylä

Kielitaito:
englanti

Tutkinnot:
LKV

Esittely
Aloitin kiinteistönvälitysalalla Huoneistokeskuksen palveluksessa vuonna 2006. Olen ollut tyytyväinen, että uskaltauduin alan vaihtoon kokeneen konkarin houkuttelemana ja suosittelemana. Antoisa 20-vuotinen urani ravintola-alan erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä saikin mielenkiintoisen jatkon asumisen ja kodinvaihdon haastavassa maailmassa. LKV-tutkinnon suoritin vuonna 2009 ja Jyvässeudun markkinajohtajan OPKK:n kutsumana aloitin Puistokadun toimistolla kesällä 2010.

Asun omakotitalossa viehättävällä Kyyhkysenmäen asuntoalueella huilistimieheni, mekaaniikkopoikamme ja söpön kissamme kanssa. Tyttäremme muutti opiskelemaan Helsinkiin kolme vuosi sitten. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, konsertteja sekä inspiroidun hyvän ruuan laittamisesta sekä viineistä.
Asiakaspalvelu on aina ollut vahvaa osaamisaluettani; positiivisena ja empaattisena myyjänä se on aina ollut minulle luontevaa ja mieluisaa.
Toivoisinkin voivani auttaa Sinua yhdessä elämäsi suurimmista ja tärkeimmistä asioista. Olethan yhteydessä, voit luottaa siihen, että asuntoasiasi ovat ammattilaisen käsissä!

Start typing and press Enter to search