Saara JurvanenSiilinjärvi

Kielitaito:

englanti

Tutkinnot:

Vaatturin ammattitutkinto, Kaupanalan esimiesten perustutkinto, Kiinteistövälitysalan ammattitutkinto. LKV-tutkinto.

Kokemus alalta:

Myyntityöstä minulle kertyi kokemusta Osuuskauppa PeeÄssän palveluksessa 26:n vuoden ajalta. Tänä aikana takaraivooni on taottu, miten asiakasta tulee kohdella ja palvella. Sokos tavaratalon kaikki osastot kiertäneenä sain opin hyvin monenlaisista asiakkaista, joista useat edelleen kaipaavat minua avukseen ja tarttuvat hihasta käydessäni tervehtumässä entisiä työkavereita. Huoneistokeskuksen palveluksessa vierähti pari vuotta ja OPKK:n ”leivissä” minulle tarjoutui elämäni tilaisuus aloittaa keväällä 2013. Täällä meillä on iloinen ja ahkera joukko sekä tekemisen meininki, jonka tuloksista toivoisin sinunkin nauttivan.

Esittely

Olen puolivuosisadan viitan iällisesti ylittänyt puurtaja. Perheeseeni kuuluu Veeti 12v, isä-Marko ja 4 Harmaata Norjanhirvikoiraa. Kolmas uusi kotimme rakentui Hirvilahden kauniisiin kylämaisemiin, josta käsin liidän ympäri maakuntaa. Päämajani on Siilinjärven toimistolla, mutta asuntoasioissa toimin toimintasäteemme koko alueella. Lähinnä sydäntäni ovat vanhat ja haasteelliset kohteet, joiden rakennustekniikka kiehtoo minua erityisesti. Nyt kolme omaa kotia rakentaneena olen saanut valtavasti oppia rakennustavoista ja menetelmistä. Tästä tiedosta ja taidosta on paljon hyötyä työssä asuntojen parissa. Elämä ohjaa meitä sattumanvaraisesti, mutta silti ei ole yhdentekevää, kenelle kotisi avaimen luovutuat, joten mikäli kaipaat ahkeraa, tunnollista ja asiat loppuun asti hoitavaa välittäjää, minuun kannattaa olla yhteydessä. Minulle jokainen asiakas on yhtä tärkeä ikään, ihonväriin, sukupuoleen, varallisuuteen tai arvoasemaan katsomatta. Ikäviä asiakkaita tai tyhmiä kysymyksiä ei onneksi ole olemassakaan. On vain haasteita, jotka on luotu voitettavaksi.

Referenssit

SUOSITTELUT: HENKILÖKOHTAINEN esiintyminen oli vertaansa vailla ja hänellä on hyvä ulosanti. Hän on empaattinen, nopea ja ottaa asioista heti kaiken selvyyden. Ensimmäisen kerran kun tavattiin, oli hänellä jo kaikki tiedot kansiossa. Hän on asiantunteva. Pitäisi kloonata hänet, sillä jos kaikki olisi Saara Jurvasia, niin johan asuntokauppa kävisi. Ennenkaikkea päällimmäisenä nousee se henkilökohtainen esiintyminen ja asiantuntevuus.

Antaisin enemmän kuin 10:
Pirjo Erholz 23.9.2014.

PARASTA oli, etä kauppa syntyi ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Jurvasen osa oli merkittävä hänen tasapainoillessaan tiukkakantaisten osapuolten välillä. Jurvanen löysi kompromissit hyvin taitavasti: Sirkka Liisa Karvonen 9.9.2014.

VARMASTI ammattinsa osaa. Loistava palvelu. Jos joku sattuisi kysymäänkin niin varmasti suosittelisin: Urpo Reponen 8.10.2014.

Kiitokset hyvästä yhteistyöstä. Hyvää oli palvelu, oikein hyvä välittäjä:
Lassi-Pekka Rautiainen22.10.2014.

HARVINAISEN hyvin hoidettu. Käytänössä yhdellä oven avauksella sain kaiken hoidettua. Varmaankin jo pitkään alalla ja se näkyy: Anne Tikkanen 18.8.2014.

KAIKKI onnistui hyvin. Voin ehdottomasti suositella: Marjaana Partanen 23.9.2014.

HYVÄ palvelu ja asiantunteva välittäjä. Kaikki sujui hyvin. PALVELU oli ystävällistä asiantuntevaa ja rauhallista. SUOSITTELEN kaikille, palvelua joka hetki, ei tyrkytä: Jouko Pelkonen 23.4.2015.

ASIANTUNTEVA ja välitön. Tiukkapipoisuus tuntematon käsite, samoin ajan kanssa kiirehtiminen oli täysin pois asioita käsiteltäessä, Saaran kanssa oli miellyttävää tehdä kauppoja: Teuvo Mustonen 22.4.2015.

REILU ja asiallinen ammattilainen. Käännyn ilmanmuuta hänen puoleen jos asuntokauppa tulee uudelleen ajankohtaiseksi: Pentti Miettinen 22.3.2015.

HYVÄÄ oli noustavuus työajoissa, hoiti asiakirjat hyvin ja nopeasti ja teki tarvittavat korjaukset viipymättä : Jarmo Aaltonen 17.3.2015.

ERITTÄIN ASIANTUNTEVA ja miellyttävä kiinteistönvälittäjä. OSASI lähestyä asiakasta hyvin. Annikki Berg. 16.3.2015.

Kiitettävä sitoutuminen ja hyvä esillelaitto, sadekaan ei haitannut tonttien maastomerkintää. Juhani Pulkka 2.3.2015.

KIITOS hyvästä, nopeasta ja ystävällisestä palvelusta. Saaran kaltaisten asiakaspalvelijoiden kanssa on ilo asioida. Eila Hyvärinen. 22.3.2015

Start typing and press Enter to search