Yhteistyökumppanit ja palvelut: Varkaus keittiökalusteet

op-kiinteistokeskus-puustellikeittiot

Keittiökalusteet

Puustelli palvellut Varkaudessa jo vuodesta 1987

Kasvava kiinnostus sisustamiseen on tuonut markkinoille enemmän valinnan varaa. Asiakas voi valita mieleisensä tyylin, oli se sitten nostalginen tai moderni, runsas tai minimalistinen. Puustellin tuotteet ovat kotimaista laatutyötä.

Puustelli toimittaa asiakkaalle yksilöllisen ja täydellisen kalustekokonaisuuden kaikkiin kodin tiloihin: keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen, makuuhuoneisiin, wc- ja kylpyhuonetiloihin. Kalusteiden lisäksi Puustellista saa myös kodinkoneet, altaat, hanat, valaisimet …. kaiken tarvittavan sekä lisäksi kaikenkattavan asennuspalvelun halutussa laajuudessa. Asennustyölle Puustelli myöntää aina kirjallisen kahden vuoden takuun.

Puustelli on pitänyt keittiöiden markkinajohtajan paikkaa nyt jo yli 32 vuoden ajan. Tähän on eräänä varteenotettavana syynä hyvä kokonaispalvelu. Puustellista asiakas saa yksilöllisen suunnitelman kuhunkin tilaan ja budjettiin sopivaksi, oli kyseessä sitten uudisrakentaminen tai kodin remontoiminen.

Tarvittaessa asiakkaiden käytössä on joustava Puustelli-rahoitus. Puustelli-rahoitukseen voi sisällyttää koko keittiökokonaisuuden asennuksineen. Lisäksi Puustellin asennustyö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Start typing and press Enter to search