Yhteistyökumppanit ja palvelut: Varkaus sisustussuunnittelu

op-kiinteistokeskus-kuopio-sisustussuunnittelu-onyx

Sisustussuunnittelu

Onyx Interior

Onyx Interior on Varkautelainen, pääasiassa Keski-Savon alueella toimiva täyden palvelun sisustussuunnitteluyritys. Tarjoamme suunnittelupalveluita sekä yritysten että kotitalouksien tarpeisiin.

Käyttämämme ohjelmistot ovat yhteensopivia lähes kaikkien arkkitehtitoimistojen kanssa (ArchiCAD) ja luonnollisesti kaikkien töidemme mukana toimitamme sekä laadukkaat piirustukset että 3D-mallinnuksen.

Sanna Toivakka

Sisustussuunnittelija (SI)

Olen Onyx Interiorin perustaja ja Sisustussuunnittelijat SI:n jäsen. Olen suorittanut sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun ammattikorkeakoulututkinnon.

Olen urallani työskennellyt mm. yritysten sisustussuunnittelun sekä keittiöratkaisujen parissa, sekä Savossa että Etelä-Suomessa. Sisustussuunnittelussa minulle tärkeintä on tilan toimivuus ja tarkoituksenmukaisuus, mihin voin vaikuttaa mm. tilaratkaisuilla, valaistuksella sekä materiaali-, väri- ja kalustevalinnoilla.

Suunnittelemani tilat ovat asiakkaideni näköisiä ja parasta työssäni on löytää toimivat ratkaisut. Tutustun alan uutuuksiin ja haen inspiraatiota messuilta sekä käyn kouluttautumassa ja verkostoitumassa kuukausittain Sisustussuunnittelijat SI:n järjestämissä tapahtumissa.

Start typing and press Enter to search