Anu PaajanenJyväskylä

Kielitaito:
Englanti

Tutkinnot:
Merkonomi

Kokemus alalta:
Olen aloittanut OP-Kiinteistökeskuksella joulukuussa 2010, mutta tätä ennen ehdin työskennellä muutaman vuoden Huoneistokeskuksella.

Esittely
Minua on aina kiehtonut kiinteistönvälitys, mutta työuraani tein pitkään kaupan alalla vaatetusliikkeessä. Olenkin erittäin tyytyväinen, että vaihdoin alaa kesällä 2008, sillä tämä työ on juuri minulle oikea vaihtoehto. Kun menen uuteen kohteeseen, niin innostun ja ihastun yhä uudelleen. Haluan aina nähdä mahdollisuuksia mitä juuri tälle kohteelle voitaisiin tehdä. Työssäni keskityn asiakkaiden kuunteluun sekä heidän toiveisiin. Työssäni toimin oikein lakipykälien mukaisesti, mutta ennen kaikkea tavoitteenani on saada hyvä mieli niin ostajalle kuin myyjälle. Omat vahvuuteni myyntineuvottelijana liittyvät luotettavuuteen, tarkkuuteen ja keskustelevaan otteeseen.

Kuuntelen aina asiakasta ja pyrimme yhdessä löytämään parhaat ratkaisut. Eräs työni voimaannuttava puoli on asiakkaat, jotka vuosien jälkeen palaavat ja ottavat minuun uudelleen yhteyttä. Asun Uuraisilla Jokihaarassa aviomieheni ja kahden kouluikäisen lapseni kanssa. Vapaa-aika kuluu perheen parissa puuhastellen sekä lenkkeillen ja uiden. Sukulaiset ja ystävät ovat lähellä sydäntäni, joten heitä pyrin tapaamaan pitkillä vapailla ympäri Suomea. Matkustammekin usein perheeni kanssa.

Start typing and press Enter to search