Hanna VehmaaJyväskylä

Kielitaito:
englanti

Tutkinnot:
KiAT

Kokemus alalta:
Olen aloittanut kiinteistönvälittäjänä vuonna 2006 ja OP-Kiinteistökeskuksella vuonna 2008. Olen opiskellut myyntiä ja markkinointia Jyväskylän ammattikorkeakoulussa Tiimiakatemiassa. Minulla on myös Kiinteistövälitysalan Ammattitutkinto KiAT, jonka suoritin vuonna 2010.

Esittely
Olen iloinen saadessani työskennellä luotettavassa ja täysin kotimaisessa yrityksessä, joka on samalla Suomen suurin finanssitalo. Minuun voi olla rohkeasti yhteydessä, kun haluat ystävällistä ja luotettavaa palvelua asuntoasioissa! Hoidan myynti- ja vuokrakohteita koko Jyväskylän alueella. Erityinen paikallisosaaminen minulla on Muuramen alueella, jossa myös asun. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta. Vapaa aikaani vietän heidän kanssaan, sekä ajan salliessa lenkkeilen, ratsastan, käyn kuntosalilla ja luen kirjallisuutta. Kesäisin rakastan melontareissuja Muuratjärven kauniissa maisemissa.

Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus on luotettava yhteistyökumppani, jonka kautta asiat hoituvat turvallisesti. Kerro minulle asuntounelmasi – teemme yhdessä niistä totta!

Start typing and press Enter to search