Jaakko KerminenJyväskylä

Kielitaito:
englanti

Tutkinnot:
LKV, tradenomi

Kokemus alalta:
Kiinteistönvälitysalalla olen työskennellyt vuodesta 2010 alkaen. Ennen alalle siirtymistä olen toiminut erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutöissä.

Esittely
Saan olla päivittäin tekemisissä ihmisten kanssa ja nähdä konkreettisesti työni tulokset. Tässä muutama syy, joiden vuoksi nautin monipuolisesta työstäni kiinteistönvälittäjänä. Minun on helppo tarttua haasteisiin ja mukautua alan jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Luonteeltani olen rauhallinen, pedantti ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Olen kunnianhimoinen ja hoidan työssäni projektit aina alusta loppuun asti yksityiskohtia myöten. Asunnon osto ja myynti ovat iloisia asioita ja on hienoa olla mukana tällaisissa elämän suurissa muutoksissa. Uralleni on mahtunut paljon mieleenpainuvia hetkiä, mutta yhtä ainoaa hetkeä on vaikea nimetä, sillä jokainen päivä on niin erilainen.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Asumme Palokassa, mutta paljasjalkainen jyväskyläläinen en ole. Muutin opintojen perässä Jyväskylään Savosta 2000-luvun alussa ja sille tielle olen jäänyt. Vapaa-ajallani nautin urheilusta, matkustamisesta ja elokuvista.

Start typing and press Enter to search