Sirpa Lehto-ImmonenJyväskylä

Parhaiten tavoitat kaikkina aikoina puhelimitse tai sähköpostilla. Toimin lähes kaikilla välittäjätyön sektoreilla laaja-alaisesti (asuntojen ja kiinteistöjen myynti ja vuokraus, arviot sekä kauppakirjapalvelu).

Kätilön itsenäisyydellä, ilolla ja luottamuksella asiakkaitaan palveleva tavallinen ihminen. Punnertaa työtä ja tulosta sinnikkyydellä ja kokemuksella. Useita valtakunnallisia ja paikallisia kunniakirjoja kiinteistövälittäjän uran ajalta; mm. K-S Osuuspankin Vuoden myyjä vuodelta 2012 ja valtakunnallisesti parhaan myyjän ensimmäinen sija 2012. Vuonna 2016 asettuminen ykkössijalle OP-Kodin koko Suomen menestyneimpänä sekä parhaimpana välittäjänä sarjassa toimistoissa, joissa on 20-29 välittäjää. Työ on tälle työläiselle yksi ilo, mutta todellinen onni on olla neljän aikuisen lapsen äiti ja aviopuoliso yhdelle mukavalle miehelle sekä mummi pojanpojalle. Työtäpelkäämätön asenne ja oman työnsä laadun tarkkailu ovat oiva kumppani alalla kuin alalla. Asiakas on aina tälle tekijälle ykkönen!

Soita + 358 50 345 2369 tai ota yhteys sirpa.lehto-immonen@op.fi  ja tavataan! Mikä asiasi onkaan,  myyntitoimeksiannot, vuokraustoimeksiannot, arviot, kauppakirjat, arviokirjat… Palvelen laaja-alaisesti.

Kokemus alalta 24 vuotta.

Start typing and press Enter to search